Restaurant aan Zee

Heerlijk ongedwongen genieten van het schouwspel van de zee. Een hevige storm, passerende vissersbootjes, een schitterende zonsondergang aan de eindeloze horizon,  door de grote raampartijen komen de prachtigste “schilderijen” voorbij tijdens uw bezoek bij De DAM.  

De keuken van De DAM werkt graag aan verrassende gerechten met passie voor Zilte Zeeuwse ingrediënten. De menukaart wordt samengesteld met lokale leveranciers die de mooiste producten leveren.

Vanuit onze bar serveren wij voor u de mooiste cocktails, GT’s en lekkerste (speciaal) biertjes. Ook hier straalt de liefde voor het vak ervan af! Een ruim assortiment aan dranken die ieder jaar groeit.

Waar De DAM voor staat

Passie, gastvrijheid en een sterke connectie met de omgeving zijn de grootste drijfveren van De DAM. Alles wordt gedaan met het oogpunt om onze gasten al het moois wat wij te bieden hebben ook echt te laten beleven. Als volwaardig restaurant bieden wij een breed assortiment food & drinks aan. Gegarandeerd verwennerij van topkwaliteit!

Een gezond ontbijt, heerlijke lunch, finger food voor bij de borrel of à la Carte genieten van een diner en dit alles in een unieke setting op het strand.

#1 Kids Strand !

Een zeer kindvriendelijk strand met ’s zomers prachtige kreekjes om in te spelen. Bij De DAM Zeelands mooiste strandspeeltuin die natuurlijk zomer en winter leuk is.

Speeltuin

De speeltuin is een uniek onderdeel van De DAM. Een speeltuin zoals deze komt u nergens anders tegen. Speciaal voor ons ontworpen en geheel in het teken van het Strand en de Zee. De ouders kunnen vanaf het restaurant onder het genot van hapje en een drankje de kinderen in de gaten houden.

Liever dichterbij de kinderen?

Bezoek dan de take-away! IJsjes voor de kinderen, bier en wijn voor de ouders. Dit zonder de speeltuin echt te hoeven verlaten..

Hét Zeeuwse Sport Strand!

Op het brede strand van Vrouwenpolder kan alles. Vliegeren, kitesurfen, suppen, powerkiten en kitebuggyen, het kan allemaal bij Vertigo Sports direct onder De DAM het hele jaar door.

Meer info over de vele Active Sports vindt u op www.Vertigo-Sports.com

Take Away

BoHo
Rooftop

Lekker
Eten

Werken
bij ons?