Chef Joeri Lous blikt terug:
De week voordat we open gingen hebben Martijn, Harez en ik al aardig kunnen proef koken en werken met de mooie verse producten die we onze gasten gaan aanbieden. Maar toch is het ook moeilijk om in te schatten wat je de eerste dagen moet voorbereiden want je weet nog niet wat de runners worden en hoe druk het wordt. Het werken met verse ingrediënten is ook een risico want op = op. Maar gelukkig hebben we betrouwbare en flexibele leveranciers die ook in het weekend klaar voor ons stonden en gewoon leverden!
We zijn vooral ook blij met het keuken team wat we nu al hebben! Voor iedereen was alles nieuw en dus was het af en toe nog zoeken waar alles staat. Maar de jongens hebben het top gedaan en ook belangrijk: de sfeer onderling was super! Nu het drukke paas weekend voorbij is gaan we analyseren en nadenken over wat anders of beter kan, kortom weer uitdagingen genoeg!
Robin blikt terug:
Het was voor ons ook even flink omschakelen van de ”bouwmodus” naar de ”horecamodus” maar gelukkig zijn we er zonder kleerscheuren uitgekomen. Het was vanaf begin af aan meteen lekker druk en zaten zelfs de eerste drie dagen volledig vol gereserveerd voor het diner! De keuken kon het goed aan en ook het nieuwe jonge team aan de voorkant ging erg lekker. Met het paas weekend was het ook flink bijpoten en alle hens aan dek, soms duurde een bestelling iets langer dan gewoon maar daar hadden onze gasten gelukkig ook begrip voor. Rustig inwerken zat er even niet in maar we gaan ons nu focussen op verbeteringen, en met dit team heb ik er alle vertrouwen in!
Als we even een drankje na het werk deden en de social media gingen checken, werden we alleen maar enthousiaster! De eerste drie dagen kregen we meer dan 100 likes per dag! Ook wil ik graag iedereen bedanken voor de leuke reacties, foto’s, en reviews!
In het paasweekend hadden we ook een filmploeg van Omroep Zeeland op bezoek. Zij legden onze vuurdoop kort vast op film. Klik hier voor het filmpje
Hier een paar leuke reviews en foto’s van De DAM bezoekers.
Ich freue mich sehr, dass gestern das coolste Strandcafe/-restaurant von Zeeland bei “uns” am Strand eröffnet hat – “De…
Geplaatst door Johannes Marcus Schäfer op zondag 20 maart 2016
De Zeeuwse kust is weer een pareltje rijker, genieten hier!
Geplaatst door Dion Riemens op zondag 20 maart 2016
? Gefeliciteerd Robin de Visser & Kathi Mertens wat een prachtige zaak!! ????
Geplaatst door Petra Bonte op zaterdag 19 maart 2016
Heerlijk gegeten bij De Dam! Thanks! Robin de Visser&Kathi Mertens??
Geplaatst door Jorden Louwerse op zondag 27 maart 2016
prachtige locatie,huiselijke ambiance,geweldig panorama op de zee,vriendelijke en attente bediening, heerlijke gerechten, ……. daarom: vijf sterren!
Geplaatst door Louk Bus op maandag 28 maart 2016
Chef Joeri Lous blikt terug:
De week voordat we open gingen hebben Martijn, Harez en ik al aardig kunnen proef koken en werken met de mooie verse producten die we onze gasten gaan aanbieden. Maar toch is het ook moeilijk om in te schatten wat je de eerste dagen moet voorbereiden want je weet nog niet wat de runners worden en hoe druk het wordt. Het werken met verse ingrediënten is ook een risico want op = op. Maar gelukkig hebben we betrouwbare en flexibele leveranciers die ook in het weekend klaar voor ons stonden en gewoon leverden!
We zijn vooral ook blij met het keuken team wat we nu al hebben! Voor iedereen was alles nieuw en dus was het af en toe nog zoeken waar alles staat. Maar de jongens hebben het top gedaan en ook belangrijk: de sfeer onderling was super! Nu het drukke paas weekend voorbij is gaan we analyseren en nadenken over wat anders of beter kan, kortom weer uitdagingen genoeg!
Robin blikt terug:
Het was voor ons ook even flink omschakelen van de ”bouwmodus” naar de ”horecamodus” maar gelukkig zijn we er zonder kleerscheuren uitgekomen. Het was vanaf begin af aan meteen lekker druk en zaten zelfs de eerste drie dagen volledig vol gereserveerd voor het diner! De keuken kon het goed aan en ook het nieuwe jonge team aan de voorkant ging erg lekker. Met het paas weekend was het ook flink bijpoten en alle hens aan dek, soms duurde een bestelling iets langer dan gewoon maar daar hadden onze gasten gelukkig ook begrip voor. Rustig inwerken zat er even niet in maar we gaan ons nu focussen op verbeteringen, en met dit team heb ik er alle vertrouwen in!
Als we even een drankje na het werk deden en de social media gingen checken, werden we alleen maar enthousiaster! De eerste drie dagen kregen meer dan 100 likes per dag! Ook wil ik graag iedereen bedanken voor de leuke reacties, foto’s, en reviews!
In het paasweekend hadden we ook een filmploeg van Omroep Zeeland op bezoek. Zij legden onze vuurdoop kort vast op film. Klik hier voor het filmpje
Hier een paar leuke reviews en foto’s van De DAM bezoekers.
Ich freue mich sehr, dass gestern das coolste Strandcafe/-restaurant von Zeeland bei “uns” am Strand eröffnet hat – “De…
Geplaatst door Johannes Marcus Schäfer op zondag 20 maart 2016
De Zeeuwse kust is weer een pareltje rijker, genieten hier!
Geplaatst door Dion Riemens op zondag 20 maart 2016
? Gefeliciteerd Robin de Visser & Kathi Mertens wat een prachtige zaak!! ????
Geplaatst door Petra Bonte op zaterdag 19 maart 2016
Heerlijk gegeten bij De Dam! Thanks! Robin de Visser&Kathi Mertens??
Geplaatst door Jorden Louwerse op zondag 27 maart 2016
Geplaatst door Olga Tkacenko – Mikalajunaite op maandag 28 maart 2016
prachtige locatie,huiselijke ambiance,geweldig panorama op de zee,vriendelijke en attente bediening, heerlijke gerechten, ……. daarom: vijf sterren!
Geplaatst door Louk Bus op maandag 28 maart 2016