Na een welverdiende vakantie is er weer hard gewerkt op het strand! Alles loopt voor als nog volgens schema dus het ziet er goed uit!

De maand januari stond vooral in het teken van alle installaties en elektro voorzieningen. Installatiebedrijf Midavaine en Baas elektro zijn hard bezig met het aanleggen van alle leidingen en stroom voorzieningen, de grote openhaard brand inmiddels al lekker. Ook zijn we al volop bezig met de voorbereidingen voor de muziek installatie en het lichtplan, zodat De DAM straks ook de perfecte party locatie wordt.

Februari wordt ook weer een drukke maand want dan verwachten we vele leveringen van bijv. het sanitair, de vloer, De KEUKEN & De BAR!!

Naast de verbouwing zijn cheff Jouri en Robin al lekker met de menukaart begonnen en zodra de keuken klaar is zullen ze al veel gaan proef draaien! Dus als je wat lekkers ruikt tijdens je wandeling op de Veerse Dam weet je waar het vandaan komt…

de dam fgdf

Naast de verfrissende menukaart willen we onze gasten ook verrassen met onze drankenkaart. We zijn al lekker oriënterend in gesprek met een aantal mooie lokale maar ook verrassende internationale drank merken. We kunnen al wel verklappen dat onze barman Lars het naast zijn passie voor Koffie ook lekker druk heeft met het samenstellen van een aantal heerlijke Gin Tonic’s.

gin tonic de dam vrouwenpolder