Medewerkers bediening

By 9 oktober 2015Vacatures
[:nl]

Functieomschrijving

De DAM is een nieuw strandrestaurant op het mooie recreatie strand van Vrouwenpolder en uniek in zijn soort. Voor de aanvang van het seizoen zoeken wij nog enthousiaste collega’s die behalve een passie voor de horeca ook flexibel, gastvrij en stressbestendig zijn. Ervaring in de horeca is een pre.

Bij De DAM werk je samen in een team van ervaren horeca vakmensen die jou graag alles leren over bijv. cocktails, gin, koffie, bieren en gastheerschap! Maar werken bij De DAM is niet alleen leerzaam. Je ontmoet ook nog eens heel veel leuke mensen! Door de samenwerking met Vertigo Sports is dit ook dé kans om jou zomerbaantje te combineren met diverse watersporten.

Je taken bestaan vooral uit:
– het opnemen van bestellingen
– het serveren van drank en gerechten
– afrekenen met gasten
– opstart en afsluit werkzaamheden

Functie-eisen

– bereid zijn om op wisselende tijden te werken.
– een enthousiaste werkhouding
– teamspirit
– goede beheersing van Nederlandse en Duitse taal

Arbeidsvoorwaarden

– werken op een zomerse hotspot
– gelegenheid om te leren
– gelegenheid om veel uren te maken
– salaris op basis van leeftijd, kennis en ervaring

info@de-dam.nl[:de]De DAM zoekt enthousiaste mensen (full- en parttime) die behalve een passie voor de horeca ook flexibel, gastvrij en stressbestendig zijn. (enige ervaring is gewenst)

Bij De DAM wordt je begeleid door ervaren horeca vakmensen die jou graag alles leren over bijv. cocktails, gins, koffie, bieren en gastheerschap! Maar werken bij De DAM is niet alleen leerzaam. Je ontmoet ook nog eens heel veel leuke mensen! Door de samenwerking met Vertigo Sports is dit dé kans om jou zomerbaantje te combineren met diverse watersporten.

Vanaf maart 2016 zoeken wij:

– Medewerkers bediening
– Runners
– Bar medewerkers
– Keuken- en afwashulp

Interesse of vragen? Kom langs of stuur ons een berichtje!
info@de-dam.nl[:]