In 4 weken van Niets naar Iets! Week update 51

[:nl]bouw update week 51-PANO

De mannen van Bouwbedrijf Veere hebben afgelopen 4 weken keihard gewerkt en het doel om voor de kerstdagen dicht te zijn is bereikt! Thanks mannen!

Nu het paviljoen staat en alles wind en water dicht is kan het aanleggen van de leidingen en het afwerken beginnen. De DAM krijgt een hoogwaardig ECO luchtzuiverings systeem waardoor er dus altijd frisse warme of koele lucht door het restaurant zal circuleren. Installatiebedrijf Midavaine gaat deze systemen voor ons verzorgen. Omdat wij met De DAM aan de hoogste milieu eisen willen voldoen komen er op het dak hybride panelen te liggen. Deze panelen zullen zorgen voor stroom en warmte. Deze interessante technische systemen zullen er voor zorgen dat De DAM een geheel zelfvoorzienend paviljoen zal worden.

[:de]bouw update week 51-PANO

De mannen van Bouwbedrijf Veere hebben afgelopen 4 weken keihard gewerkt en het doel om voor de kerstdagen dicht te zijn is bereikt! Thanks mannen!

Nu het paviljoen staat en alles wind en water dicht is kan het aanleggen van de leidingen en het afwerken beginnen. De DAM krijgt een hoogwaardig ECO luchtzuiverings systeem waardoor er dus altijd frisse warme of koele lucht door het restaurant zal circuleren. Installatiebedrijf Midavaine gaat deze systemen voor ons verzorgen. Omdat wij met De DAM aan de hoogste milieu eisen willen voldoen komen er op het dak hybride panelen te liggen die zorgen voor stroom en warmte. Deze interessante technische systemen zullen er voor zorgen dat De DAM een geheel zelfvoorzienend paviljoen zal worden.

[:]

Join the discussion One Comment